15/01/2012 Zenobia , , no responses

Ce e fantastic astazi?

Style art background. Shot in studio.Nu știu dacă ar intra în definițiile multor tineri din zilele noastre, dar conform programului Filarmonicii „George Enescu”, astăzi, duminică, 15 ianuarie 2012, la orele 11 fix, Clasic e Fantastic.

Nu contează că e iarnă doar pe jumătate, că o mulțime de copiii înseamnă o armată de gălăgie sau că unii dintre cei mai mici se vor hotărî dintr-o dată că vor acasă. Mulțimea curgând pe toate ușile înainte de începerea programului are ceva extraordinar, ca o promisiune că muzica (cuprinsă de euforia momentului mă hazardez să spun muzica adevărată) va merge mai departe în mintea și-n inima generațiilor următoare.

E pur și simplu fantastic să vezi atâtea căpșoare ițite de după spătarele scaunelor și atâtea piciorușe fără astâmpăr bătând ritmul în podea sau în scaunul din față.

Nu știu de ce, dar cu această ocazie, scena pare mai aproape de spectatori, de parcă s-a aplecat să privească în ochi prichindeii curioși care se foiesc pe scaune și așteaptă nerăbdători surpriza din momentul următor.

Share it!
Aenean mattis venenatis
Zenobia Niculita