01/01/2012 Zenobia 6 responses

Primiti cu … blogul?

Happy New Year!Să tot fie vreo doi ani de când am fost întrebată pentru prima oară: Tu de ce nu-ți faci un blog? Am avut un„nu” foarte convingător la vremea aceea fiindcă nu-mi vedem locul în lumea virtuală și mă simțeam pentru totdeauna legată de creion și hârtie. Nici acum nu le-am abandonat. Încă iubesc scrâșnitul vârfului de creion pe o foaie albă și foșnetul paginilor ca muzică a lecturii dar …

Între timp am cunoscut câțiva oameni fascinanți cu care comunic îndeosebi online, am petrecut mult timp cercetând și căutând să înțeleg frânturi din spațiul acesta imens pe care îl construim neîncetat pe suport tehnologic și cu care ne identificăm din ce în ce mai mult și m-am lăsat, treptat, cucerită. Am fost colonizată, ca să-l parafrazez pe Rheingold.

Așa că iată-mă acum, la început de an, cu inima mototolită în mâini ca o pălărie veche, întrebând promițător, în loc de Plugușor: Primiți cu blogul?

zp8497586rq
zp8497586rq
Share it!
Aenean mattis venenatis
Comments
 1. Avatar
  Liliana    

  Primim, primim!!! Si cu ce entuziasm!!!
  Tare ma bucur ca in sfarsit ti-ai adunat toate fricile intr-un coltisor de batista, le-ai facut un nod strans si le-ai prins acolo in asa fel incat sa nu mai poata iesi niciodata!
  Te-am asteptat cu mult entuziasm. Asa ca anul 2012 deja a inceput bine.

  Spor la scris!

 2. Avatar
  Raluca    

  Bia, multumim ca te-ai decis sa rupi din timpul tau ca sa ne impartasesti si noua gandurile si cunostintele tale minunate! Sa fie intr-un ceas bun! La multi ani!

 3. Avatar
  Cristina Miloiu    

  Superb blogul, Bia!!!!! Sa ai parte de un an cu multe impliniri pe toate planurile si sa iti realizezi visurile!

 4. Avatar
  Nela Mihaescu    

  Bia dragă, mult succes!

  Și eu mi-am făcut blog (nu așa fain ca al tău) tot pe 1 ianuarie. Nici nu mă gândeam acum doi ani că voi ajunge să îl iubesc așa de mult. E căsuța noastră frumoasă, căreia îi deschidem ușile și ferestrele, larg!
  Cu drag!

  Și spor la scris!

 5. Avatar
  zenobia    

  Va multumesc pentru primirea frumoasa si pentru gandurile bune. Cu asa cititori ca voi, sunt sigura ca scrisul pe acest blog va fi mereu o bucurie.

 6. Avatar
  Roxana B    

  Felicitari pentru initiativa si curaj! Frumos suflet razbate in spatele cuvintelor asternute si sub grafica aleasa cu delicatete. Inspiratie si timp iti doresc sa ai pt el!

Comments are closed.

Zenobia Niculita