02/04/2015 Zenobia Niculita no responses

Intrebarile mamei la final

După doi ani și jumătate și 112 emisiuni, Întrebările mamei a ajuns la capăt. Nu e vorba că mamele și-ar fi găsit toate răspunsurile, nici că eu aș fi încetat să mai caut împreună cu ele, dar orice lucru bun are un început și un sfârșit.

Am petrecut un număr considerabil de ore selectând întrebările și problemele cele mai relevante, căutând raspunsurile cele mai potrivite, pregătind discursuri. Am întâlnit atât în spațiul real cât și în cel virtual mame minunate care m-au fascinat și mi-au dat curaj să continui. Am învățat câte ceva despre munca in televiziune și despre eforturile imense de care e nevoie uneori pentru doar câteva minute de material gata de difuzare. Nu voi privi niciodată cu aceiași ochi critici micile greșeli dintr-un reportaj sau dintr-o emisiune, acum când știu câtă muncă se ascunde în spate.

Cea mai mare provocare pentru mine a fost să vorbesc timp de 22-25 de minute cu ochii pironiți în ochiul negru al unei camere de luat vederi, care nu oferă niciun feed-back. De atunci, niciun public nu mi se mai pare dificil.

Cea mai dragă emisiune e cea pe care am realizat-o a fost cea din 8 martie, în care mai bine de 20 de copii mi-au povestit despre mamele lor. A fost emoționant să-i ascult și să văd prin ochii lor câte ceva din ceea ce face ca o mamă să fie unică.

Îmbogățită sufletește de toată experiența acestei emisiuni, îi pun capăt, dar promit sa revin. Încă voi răspunde întrebărilor primite online și voi posta aici, sau pe canalul YouTube emisiunile din arhivă. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit cu idei, întrebări, feed-back sau un gând bun la realizarea emisiunii.

Share it!
Aenean mattis venenatis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

WordPress spam blocked by CleanTalk.
Zenobia Niculita
   
Va rugam sa asteptati...

Aboneaza-te la blog

Doriti sa afli cand este publicat un articol nou? Introduceti adresa de email si numele pentru a fi primul care afla.