24/11/2015 Zenobia Niculita no responses

In haina noua

Din când în când e nevoie de o înnoire, chiar și numai de formă. O haină nouă te face să te simți alt om. O culoare nouă îți poate schimba surprinzător dispoziția emoțională. Un decor nou îți oferă impulsul de care aveai nevoie pentru a găsi soluția la o problemă care te chinuia de multă vreme și care nu avea nicio legătură cu mobila. O mâncare nouă îți deschide apetitul pentru o activitate de care nu aveai curajul sa te apuci.

Unele înnoiri, odată acceptate în lumea interioară au efecte transformatoare. Un gând apărut de aproape nicăieri te schimbă în moduri nebănuite. O prietenie nouă scoate la iveală părți ale personalității tale pe care nici măcar nu știai că le ai. O idee inedită pe care ai citit-o întâmplător îți transformă radical modul de a vedea lumea. O metaforă nou descoperită te poate ajuta să vezi cu alți ochi o situație grea și s-o depășești.

În cazul meu, un design nou pentru site-ul personal e o ocazie să plănuiesc proiecte noi. Așa că vă invit să rămâneți aproape și să-mi transmiteți, ca și până acum, întrebările, sugestiile sau, pur și simplu, gândurile dumneavoastră bune.

Și dacă tot vă întâmpin în haine noi, vă întreb curioasă: ce noutate v-a provocat astăzi?

 

Sursa foto: http://www.gettyimages.com

Share it!
Aenean mattis venenatis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

WordPress spam blocked by CleanTalk.
Zenobia Niculita
   
Va rugam sa asteptati...

Aboneaza-te la blog

Doriti sa afli cand este publicat un articol nou? Introduceti adresa de email si numele pentru a fi primul care afla.