Obiceiuri de sănătate mintală

Asa cum avem grija de sanatatea noastra fizica si invatam cum sa prevenim bolile, avem nevoie sa invatam cum sa ne pastram echilibrul mental. Ce putem face pentru a evita traumele psihice sau a ne recupera in urma lor? Care sunt obiceiurile mentale pe care am putea sa le dobandim pentru o viata psihica sanatoasa?


Cum să înveți o limbă străină indiferent de vârstă

Este posibil sa inveti o limba straina de unul singur? Si daca da, cum? Ce e bine sa stii atunci cand iti alegi un profesor pentru invatarea unei limbi straine? Exista o limita de varsta dincolo de care nu mai putem invata o limba noua? Care este cea mai potrivita perioada pentru a invata o limba straina?


Managementul timpului – o abilitate esențială

O emisiune despre felul in care percepem si ne organizam timpul, despre perspectiva timpului, despre deprinderi si obiceiuri ca stabilirea prioritatilor, amanarea, jurnale si liste de activitati. Totul intr-un timp scurt.


Despre dezvoltarea caracterului

O emisiune care raspunde la urmatoarele intrebari: Sunt parintii datori sa modeleze sau sa descopere caracterul copiilor lor? Cat putem schimba in personalitatea si destinul copiilor nostri?


Responsabilitatea se învață

O emisiune care abordeaza fara menajamente problema asumarii responsabilitatii, motivele pentru care ne construim autojustificari si ajungem sa le credem si felul in care putem sa invatam sa depasim tiparele de gandire care ne-au facut sa ne comportam iresponsabil.