Despre educația părinților

Emisiunea abordeaza teme precum: nevoia pentru educatie a parintilor, oportunitati de invatare pentru parinti, domeniile de interes si dezvoltare ale parintilor, greseli frecvente, resurse disponibile pentru parinti.


Metode si tipuri de invatare

O emisiune despre stilurile personale si metodele adaptate de invatare. O incercare de a raspunde la intrebarea: Cum sa invatam cat mai eficient?


Dezvoltare personală și maniere elegante

Exista vreo legatura intre SMS-uri si bune maniere? Se poate vorbi despre maniere elegante online? Emisiunea abordeaza tematica manierelor elegante in contextul dezvoltarii personale, cu accent pe manifestarea acestora in spatiul virtual si in comunicarea mediata tehnologic.


Cum să-ți dezvolți voința și perseverența

O emisiune despre vointa, sursele si limitele ei si despre felul in care o putem antrena.


Putem învăța să devenim mai creativi?

Putem invata sa devenim mai creativi? Este adevarat ca scoala ne distruge creativitatea? De la a te incalta mai intai cu celalalt pantof pana la strategii de rezolvare creativa a problemelor, ce putem face pentru a ne reinviora potentialul creativ? Cum depasim blocajele creativitatii? Daca doriti sa aflati raspunsuri la aceste intrebari, va invit sa vizionati emisiunea.