Abuzul emoțional

Este încă nevoie de o conversație constantă, deschisă, clară cu privire la abuzul emoțional în cuplu și familie. A-l recunoaște și a denumi este nu doar un exercițiu de conștientizare ci și primul pas spre eliberare și reziliență. Chiar dacă sunteți în categoria fericită a celor care nu au trăit sub biciul înșelător al acestei forme de abuz, puteți păstra subiectul în atenție cu înțelegere și compasiune pentru că lupta cu abuzul emoțional se duce la nivel de grup, de comunitate, de societate în ansamblu.


Cuplurile de lungă durată

Există secrete ale cuplurilor rezistente, care aleg să rămână împreună o viață? Poți fi îndrăgostit toată viața de aceeași persoană? Când iubirea s-a pierdut pe parcurs, poate fi regăsită?


Vreau dar nu pot

Intențiile bune care nu se concretizează în rezultate pe măsură sunt o sursă de frustrare continuă pentru cei care își iau timp să-și amintească ce și-au propus la început de an sau oricând pe parcurs. Ce ne împiedică să ne ducem la îndeplinire planurile?


Goana după vacanță

Ce merită să experimentați în vacanță? Care sunt lucrurile pe care le prețuiți cel mai mult la perioada concediilor? Există capcane ale timpului liber în care suntem prinși fără să vrem?


Cum să-ți susții emoțional partenerul/partenera?

Când lucrurile nu merg așa cum ar trebui și suntem triști, dezamăgiți sau frustrați e ușor să ne gândim la ceea ce n-am primit în relația de cuplu. Acesta este drumul spre dezintegrare. În cuplurile de lungă durată întrebarea fundamentală este: Ce pot face eu pentru a te susține?